ifall dom befinner sig installda kungen att begagna Facebook Dating kommer

Published by MahmoudRaafat on

ifall dom befinner sig installda kungen att begagna Facebook Dating kommer

Du kan lagga till mannisko till den “hemliga crushen”. Nar du lagger till nagon kommer do att meddelas forsavit att e befinner sig kar ino dem, andock do kommer ej att meddelas vem sasom befinner si foralskad inom de dar.

Hon kommer aldrig att kunna vem det befinner si om hon icke lagger mot dej villig sin “Secret Crush”-lista. Forsavitt do tva personerna lagger till varandra blir det ett matchning sam d kanner til bada att er inneha statt pa varandras “Secret Crush”-lista.

Att kolla den personens telefon (sasom du allaredan kanner till, jag rekommenderar inte alls) kan aven mildra. N kan likasa granska forsavitt dom ar gallande Facebook Dating genom att bese deras Facebook-meny sam betrakta om de ar aktiva kungen Facebook Dating.

Kan du besta osynlig villig Facebook Dating? Den goda nyheten ar att Facebook allareda inneha tankt gallande det har. Din dejtingprofil doljs automatiskt pro dina Facebook-vanner som aven anvander dejtingappen. N kan tillsamman andra ord ej kika deras dejtingprofil samt do kan ej kika din.

N kan hanga tillsammans dina Facebook-vanner samt Instagram-foljare vi funktionen

Darfor at foreta det har, scrolla ne mo oduglig utav skarmen darborta Facebook foreslar profiler och valj Secret Crush.

N kan darefter kora vanner fran Facebook och Instagram. do att lite ett anslag forsavit att en befinner sig foralska inom do, skad de kommer ick att kunna vem. Forsavitt do samt lagger mo dig ino tryt hemliga favoriter kommer n att bliva “Matchad”.

Secret Facebook Crush – Anvandaren lagger at opp at 9 folk saso dom ar kara i. Andra nyttjar gor lika, odla att om tva manniskor inneha lagt mot varandra odl “matchar” do lite saso andra dejtingappar.

Facebook Dating ger de proposition baserat kungen dina preferenser

sam informationen n inneha angett villi din dejtingprofil. Dina Dating-preferenser kan inkludera storleken samt aldersintervallet saso n vill precisera rimlig matchningar.

  • Information som n inneha lagt mot inom din Facebook- alternativt Dating-profil, till exempel vart du kommer ifran alternativt platser du inneha varit villi.
  • Intressen sasom Facebook-grupper och tillstallnin som er inneha gemensamt. Dessa kan finnas forr eller annalkande evenemang darbort ni age uttryckt hag alternativt deltagit.

Kom ihag att forsavitt ni ager aktiverat alternativet inrada vanner mot kompisar odla befinner sig det det genomforbart att du titta dina Facebook-vanners vanner. Ifall ni avaktiverar alternativet rada vanner mo kompisar, kommer din ide inkluderar icke mannisko sasom ar kompisar tillsamman dina Facebook-vanner.

Tavlin Anywhere-funktionen

Ni kan hantera Match inom Facebook Dating for att kolla postumt dejtingforslag utstot din huvudsakliga dejtingplats. Ni kan tillagga opp till ett par bonus motesplatser. Odla din profil kommer att presentera att n letar postumt manniskor pa dessa par annu en platser.

Ni kan samt beordra ifall mannisko saso har lagt till din huvudsakliga traffpunk kissbrides.com klicka för att läsa sasom ett extra placering kan kika dej sam kanske raka dej. Lar dig hur ni hanterar dina tavlan Anywhere-installningar inom Facebook Dating.

Lagg at berattelser till Facebook Dating

Det befinner si mojligt att dividera dina Instagram- eller Facebook-berattelser pa Facebook Dating. N kan valja de berattelser ni vill addera inom Dating.

Kika berattelser forsavitt medlemmar som ni age nago affinitet tillsammans eller som foreslas mo de via att klicka villi deras Dating-profilbild. N kan uppskatta Dating-medlemmar sasom svar kungen deras berattelser.

Du kan stoppa e villig Facebook Dating. Tank villig att blockering utav nagon villig Dating ej blockerar de dar kungen Facebook alternativ Messenger.

Darfor att forbruka Dating plikt du skrida pa rak arm till Facebook -appen sam darefter mot menyfliken darbort det aldrig kommer att existera saken dar nya funktionaliteten. Du vara tvungen emedan bilda en konto kungen Facebook Dating och valja att handla din framtoning enbart visuel pro dina kompisa alternativt forut dina vanner.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *